Kalau takde lagu bosan kan ? Mehh ke Blog saya :)

Saturday, 2 February 2013

IHATEYOU Akie Roro _|_


' fake relay anyone ? :O ' Ayat diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ramai kot nak fake relay dengan diaaa -_- tapi perangai macam Bugimaaa, sombong gileee. Ingat handsome lah tuu, Puihh! handsome nam! lebih je kauuu, huru hara kau bodohh! ingat orang suka orang sombong macam kauu! _|_

Friday, 1 February 2013

SYED RAZIN ♥

Okeyy! aku tengah tunggu keputusan nak tahu kau terima aku atau tak! okey harap kau terimaaaaa :'* *tunggu keputusan couple macam tunggu keputusan SPM* name dia SYED RAZIN. Okey nak bersiap ni, nak keluar japp,

- Iloveyou Syed Razin -