Kalau takde lagu bosan kan ? Mehh ke Blog saya :)

Thursday, 15 November 2012

Takde ape nak distory kan , hanya mahu share gambar ini , hahaha , ngap kau kanggg!

Tuesday, 13 November 2012

Iloveyouu

Hello guys, lame dahh rara tak update kans ? Imissyou,  terutaman sekali, Izzah Alya , Cousin kita yang dengut :* 

₱αηÐα ØmєҰҰ ヅ

Monday, 12 March 2012

Nur Syalina Binti syarif

 
Nih Nur Syalina Binti syarif , Budak nih umur dia 1_ . Dia sangat comel , Aku pon geram tengok budak nih , dah lhaa comel , Cute pulak tuh , mane tak geram . aduhh , oke nih jee , dah dah lhaa nih yee budak . btw kau menang comel lote , ape pon tak boleh ! lote ? ishh ! aku tak pandai arr eja benda tuh .

Sunday, 11 March 2012

Siti Nur Sarah

Nih akak aku yang gemok , Hehe , jangan marah sarah , and jangan bace blog aku nih , Oke , Dia baik , Tapi garang , kalau aku cakap bahasa indon ngan dia , dia mesti ketawe , Pelik douhh gemok nih , btw Gemok busuk !!

Hisyam Saya rindu awak .

Nih Anak sedare aku jugak , name dia Hisyam , Dia nih Agak Na_ _ _ Sikit . Mama Dia farrah , Adik Dia Cabab tuh , Sume comel kod :*

Sayang awak cabab :*

Assalmualaikum , Nih Anak sedare aku , Aku sayang dia nih jugak , Lebih dari mak dia , Saya rindu awak Cabab :* Muahhhh <3

Sayang Akak Farrah

Nih Akak aku , Aku sangat sayang dia , muke dia macam aku kan , nak tahu sebab ape aku sayang dia ! Sebab , kalau dia marah aku , tak ade arr sampai marah nak pukul , aku sayang dia ketad-2 . Kau ade ?
Kak ara Dina saya kak ara :*

Sister ILOVE YOU

Dia adalah Nur Shyreena Binti Ruslan , Dia Budak baik , Aku nak Jadi Adik angat dia , Sebab dia tua setahun dari aku , dah tua dah kau ehh , Oke sis , kau memang baik arr , aku suke Wtw Ngan dia , Sian dia , baru jee putus ngan Zamaa , Nak couple ngan dia ? Dia kan comel . Dia tengah single nih , Opsss , Yang handsome jee , kalau tak handsome , tak sepadan arr derr , Lawa Dengan Kacak . Aduhh , btw , Love you sis <3

Izzah Alya Saya sayang awak .

Dia Izzah Alya Binti Ruslan  . Aku dah buad dia macam akak aku sendiri . Dia baik gile dekat aku ngan sarah , walau pun dia duduk jauh , tapi dia sayang aku ngan akak aku macam dekat jee , Aku sayang dia nih , walaupun sebagai sedare . ape pon , Sayang kau ketad² <3 Kbai , Love you Sayangggggggggggggggggggggggggggggg

Rindu kauorang my membe

Aku rindu lhaa membe aku at sch . agak nye dia orang buad ape arkk -,- 

Gile gile

Nih budak name dia Khairul Amin Ahmat ,  Budak nih gilr gile . nak kenal arkk ngan dia , aku tak suke kalau dia ikot cakap aku . menganjing jeee dak nih , geram pun ade . Tengok ensem tak dia ? bagi aku tak . puihh .

Friday, 9 March 2012

Aku Siti Nur Wardina Binti Muhd Zahrim

Name aku Siti Nur Wardina Binti Muhd Zahrim  , Umur aku 1_ Aku tak secantik korang , aku memang hodoh , koramg lagi cantik , kaurang kalau tak suke aku , benci aku , Pegi Mampos  . Jangan nak tunjuk bajet depan aku . sebab , aku tak suke orang yang bajet depan aku , dia nak bajet bukan dengan aku , korang jangan nak bajet depan aku , 10.3.2012 , hari nih . aku sangat sedih , sebab Haiqal Pakwe aku tuh cakap , dia ade hal , aku rase dia tipu , sebab dia mase tuh kat banda sebenarnye , benci nye ngan dia nih , tak lhaa benci betol² , orang kate , Marah Tande sayang , aku cume marah je kod . Haiqal , kalau aku cakap , kod nanti dia cakap , Ape kod nye ? , aku suke bile dia cakap macam tuh , rindu kau bie , Aloha haiqal <3 Wardina Rara :*