Kalau takde lagu bosan kan ? Mehh ke Blog saya :)

Saturday, 2 February 2013

IHATEYOU Akie Roro _|_


' fake relay anyone ? :O ' Ayat diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ramai kot nak fake relay dengan diaaa -_- tapi perangai macam Bugimaaa, sombong gileee. Ingat handsome lah tuu, Puihh! handsome nam! lebih je kauuu, huru hara kau bodohh! ingat orang suka orang sombong macam kauu! _|_

Friday, 1 February 2013

SYED RAZIN ♥

Okeyy! aku tengah tunggu keputusan nak tahu kau terima aku atau tak! okey harap kau terimaaaaa :'* *tunggu keputusan couple macam tunggu keputusan SPM* name dia SYED RAZIN. Okey nak bersiap ni, nak keluar japp,

- Iloveyou Syed Razin -

Thursday, 15 November 2012

Takde ape nak distory kan , hanya mahu share gambar ini , hahaha , ngap kau kanggg!

Tuesday, 13 November 2012

Iloveyouu

Hello guys, lame dahh rara tak update kans ? Imissyou,  terutaman sekali, Izzah Alya , Cousin kita yang dengut :* 

₱αηÐα ØmєҰҰ ヅ

Monday, 12 March 2012

Nur Syalina Binti syarif

 
Nih Nur Syalina Binti syarif , Budak nih umur dia 1_ . Dia sangat comel , Aku pon geram tengok budak nih , dah lhaa comel , Cute pulak tuh , mane tak geram . aduhh , oke nih jee , dah dah lhaa nih yee budak . btw kau menang comel lote , ape pon tak boleh ! lote ? ishh ! aku tak pandai arr eja benda tuh .

Sunday, 11 March 2012

Siti Nur Sarah

Nih akak aku yang gemok , Hehe , jangan marah sarah , and jangan bace blog aku nih , Oke , Dia baik , Tapi garang , kalau aku cakap bahasa indon ngan dia , dia mesti ketawe , Pelik douhh gemok nih , btw Gemok busuk !!

Hisyam Saya rindu awak .

Nih Anak sedare aku jugak , name dia Hisyam , Dia nih Agak Na_ _ _ Sikit . Mama Dia farrah , Adik Dia Cabab tuh , Sume comel kod :*